Renovatiesloop dient zorgvuldig te gebeuren;

Asbestsanering van AA Sloopwerken

In het verleden werd asbest op grote schaal in gebouwen gebruikt. Het materiaal is namelijk slijtvast, brandwerend, isolerend en bestendig tegen chemische erosie. De vezelachtige structuur van het materiaal geeft het zijn kracht, maar zoals we nu weten, vormt dit ook het gevaar van deze stof. De scherpe, dunne en lange vezels zijn namelijk gemakkelijk in te ademen en komen snel vast te zitten in de longen. Daar veroorzaken ze schade zoals longkanker.

Veilige verwijdering van asbest

Bij de sloop, verbouwing, renovatie en verbetering van gebouwen met asbest kunnen asbestvezels vrijkomen. Het gebruik van en de omgang met asbest zijn daarom sterk gereguleerd binnen Nederland en Europa. Uitsluitend gespecialiseerde bedrijven, gecertificeerd conform SC-530-richtlijnen, mogen asbest verwijderen. Zo beschermen we de volksgezondheid.

 

AA Sloopwerken is gecertificeerd asbestsaneerder

Om deze werkzaamheden deskundig uit te voeren, maken wij gebruik van ervaren personeel met gespecialiseerd materieel. Wij verzamelen asbest en asbesthoudend materiaal met zorg en verpakken het veilig. Dan voeren we het af naar gespecialiseerde stortplaatsen.

Asbestsanering dient veilig te gebeuren. AA Sloopwerken voert het voor u uit;