Verantwoorde sloop;

Betonbewerking van AA Sloopwerken

Wij leveren bij onze sloopwerkzaamheden ook betonbewerking van alle types. Zo bieden wij de dienst van het koppensnellen, boucharderen en speciale betonbewerking met onder andere een op maat gemaakte betonschaar. 

Koppensnellen

Na het heien van betonnen heipalen, moet het beton aan de bovenkant van de paal verwijderd worden. Hierdoor kan de wapening worden vervlochten met de constructie van het gebouw. Op die manier vormt het 1 geheel met de heipalen, waardoor het geheel stabiel blijft. Het verwijderen van het beton op de paal heet ook wel koppensnellen. Amovatiebedrijf Aalsmeer voert dit uit.

Boucharderen

Als betonnen ondergronden glad zijn, hecht nieuw te storten beton er slecht aan. Het glijdt er domweg vanaf. Boucharderen is het opruwen van glad beton met een bouchard. Dat is een hamer met een aantal piramidevormige punten erop. Het boucharderen van beton kunt u met een gerust hart aan Amovatiebedrijf Aalsmeer overlaten.
Vragen over boucharderen?

Voer betonbewerking veilig uit met AA Sloopwerken;
AA Sloopwerken verricht deelsloop en totaalsloop met professionele apparatuur.

Speciale betonbewerking

Wij beschikken over een speciaal op maat gemaakte betonschaar. Hiermee knippen wij met gemak uw betonvloer weg als deze moet worden aangepast.