Hergebruik van materialen bij sloop;

De eigen afvalcontainers van AA Sloopwerken uit Rijsenhout

Voor de afvoer van sloopmaterialen en herbruikbare materialen maken wij gebruik van eigen afvalcontainers. Deze hebben wij speciaal ontwikkeld voor verschillende doelen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen deze containers van ons huren.

Voorafgaand aan de huur van de containers zal men u uitvoerig informeren over het optimaal gebruik hiervan. Ook hier geldt dat op de juiste wijze voorsorteren van al het afvalmateriaal, u zeer kostenbesparend kunt werken.

Meerdere volumes

Wij leveren afvalcontainers met een inhoud van:

  • 3 m3
  • 6 m3
  • 10 m3
  • 20 m3
  • 30 m3

Levering, verwijdering en kosten

De benodigde container levert en haalt AA Sloopwerken op een afgesproken tijdstip. Wij zijn hierin flexibel. Voor een periode van 6 weken, zijn de containers vrij van huur. De grootste 2 containers, van 20 m3 en 30 m3 zijn voor 1 week vrij van huur. Na deze termijnen wordt huur per dag gerekend. 

Autolaadkraan met bestuurder

Heeft u hijswerk te verrichten? Met onze autolaadkraan leveren wij hijswerkdiensten. Zo hijsen wij vuil van hogere verdiepingen naar beneden, en helpen wij bij het vervoer van bepaalde materialen. Ook haalt AA Sloopwerken big-bags op met vuil erin.