AA Sloopwerken verricht deelsloop en totaalsloop met professionele apparatuur.

Vakkundig sloopwerk in de Randstad en omstreken

Amovatiebedrijf Aalsmeer bouwt al sinds 1988 aan een goede reputatie op het gebied van totaalsloop en renovatiesloop. Wij voeren deze werkzaamheden vandaag de dag nog steeds graag uit. Onze werknemers zijn de laatste jaren bovendien zeer enthousiast over delicate opdrachten, bij ons bekend als ‘monnikenwerk’. Deze vragen om meer gevoeligheid en bieden daarmee een interessante afwisseling aan ons werk.

Een streng gereguleerd vakgebied

Er gelden steeds scherpere regels en voorwaarden voor sloopwerkzaamheden in Nederland. Daarbij is het scheiden van de afkomende materialen vanzelfsprekend geworden. Dit vergt hoge mate van flexibiliteit in organisatie en planning. Doordat wij met beide benen op de werkvloer staan, zijn de lijnen kort en de flexibiliteit groot!

Een geheel gecoördineerd proces voor totaalsloop

Voor totale sloopprojecten coördineert AA Sloopwerken uit Rijsenhout het sloopproces van calculatie tot en met de verwerking van de materialen. Wij zien er op toe dat alles precies volgens de regels en volgens de afspraken wordt uitgevoerd.

Expertiseonderzoek en gecertificeerd renovatiesloopwerk

Renovaties en restauraties vragen om specialistischer sloopwerk. Deze projecten worden voorafgegaan door expertiseonderzoek. Hiervoor heeft AA Sloopwerken enkele jaren kennis en ervaring in huis. Werkzaamheden geschieden binnen het kader van ISO 9001:2000 voor gedegen management en VCA**.

 

Gecertificeerd voor asbestsanering en grond- en sloopwerken

Het verwijderen van asbest kan een belangrijk onderdeel zijn van totaalsloop of renovatiesloop, daarom heeft AA Sloopwerken zich deze vaardigheid ook eigen gemaakt. Wij zijn hiervoor gecertificeerd sinds 1996 volgens het procescertificaat SC-530

Grond- en sloopwerken voeren wij uit volgens SVMS-007 en het SIKB-protocol